We.-Escape Team Coaching: professionele team coaching met escape room en talentenscan

We.-Escape Team Coaching bestaat uit drie verschillende fases welke worden begeleid door een professionele teamcoach van de TheTrueTalentTeam en een We.-Escape begeleider van Next Level Escaperoom Eindhoven. Klik op de fase voor de uitgebreide toelichting.

1. Me.-Scan (Persoonlijke rapportage)

Voorafgaand aan de We.-Escape Team Coaching vult iedereen online de Me.-Scan in, welke ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag neemt. Deze scan brengt jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen overzichtelijk in beeld in de vorm van een persoonlijke rapportage. Deze individuele resultaten vormen de basis voor de We.-Scan (teamanalyse).

2. Escape Challenge

De dag begint in groepsverband (4-6 personen per groep) met een bezoek aan onze escape rooms. Onze escape rooms zijn speciaal ontwikkeld om samenwerking te stimuleren. Vanaf de eerste minuut wordt het natuurlijke gedrag van personen zichtbaar en wordt de dynamiek tussen de teamleden duidelijk. Jullie poging om te ontsnappen wordt vastgelegd op camera om later de teamanalyse te ondersteunen. Zijn jullie als team dusdanig op elkaar ingespeeld dat jullie samen op tijd kunt ontsnappen?

3. Feedback: Video-analyse & We.-Scan

Nadat jullie als team de escape room hebben verlaten, gaan we nog stap verder. Uit de opnames worden beelden geselecteerd die in combinatie met de resultaten uit de We.-Scan worden gebruikt bij de terugkoppeling.

Tijdens de video-analyse ervaart ieder teamlid hoe hij of zij ageert zonder zich hier vaak van bewust te zijn en hoe zich dat vertaalt in de groepsdynamiek. Wie nam welke rol aan en waarom? Hoe ervaar je je eigen gedrag en dat van je teamleden? Welke reactiepatronen herken je van elkaar? En wat kun je hiervan leren? Door het zien van de beelden worden nieuwe inzichten gevisualiseerd. Met deze nieuwe inzichten maken we vervolgens de vertaalslag naar de praktijk.  (Na afloop ontvangt het team de beelden op een usb-stick. De organisatie zal daarna het gehele beeldmateriaal vernietigen conform de AVG privacy-wetgeving.)

De We.-Scan – de samengevoegde Me.-Scans van teamleden – is de basis voor onze ondersteuning bij elke vraag ten aanzien van teamontwikkeling en teamsamenstelling. Door de professionele teamcoach van TheTrueTalentTeam wordt de We.-Scan geëvalueerd waarbij referenties naar het beeldmateriaal worden gemaakt. Hierdoor wordt inzichtelijk welke competenties jullie als team van nature leveren, welke ontbreken of nog te ontwikkelen zijn en welke geleverd worden terwijl die van nature niet bij iemand passen. Soms is er meer nodig, bijvoorbeeld een aanpassing van de teamsamenstelling, een aanpassing in de aansturing van het team (dus een verandering van de teamcultuur) of een aanpassing van de rolverdeling (om beter aan te sluiten bij ieders natuurlijke kracht).

Resultaat We.-Escape Team Coaching

Deze sessie geeft iedereen inzicht in zijn of haar talenten, kwaliteiten en valkuilen en de manier waarop jullie als groep functioneren. Door de We.-Escape Team Coaching leren teamleden elkaar beter kennen waardoor het onderling begrip en vertrouwen toeneemt. Teamleden weten beter hoe ze elkaar kunnen ondersteunen en stimuleren waardoor de prestaties van individuele teamleden en het team als geheel verbeteren.

We verzorgen graag een complete sessie voor uw bedrijf of vereniging. Voor meer informatie of een offerte op maat neem contact met ons op.

Inhoud We.-Escape Team Coaching pakket

Tarieven We.-Escape Team Coaching

*Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief huur ruimte
4 personen€274 / persoon
5 personen€226 / persoon
6 personen€194 / persoon
7 personen€172 / persoon

Sales Engineer Food – Vanderlande

Erg leuke ervaring. Sterk ook dat we beelden met daarop gedragsvormen van jezelf en andere teamgenoten kunt terug kijken en daarmee kunt reflecteren.

Joost
Catch Me If You Can

Sales Engineer Parcel – Vanderlande

Interessant om door middel van de We.-scan en de beelden van de Escaperoom de onbewuste groepsdynamiek bewust te maken en hiermee het team te versterken.

Maarten
Catch Me If You Can

Team leader ICT service Centre & Repro – Vanderlande

De beeldvorming door middel van de escaperoom gaf een duidelijke groepsdynamiek aan die terug te vinden was op de borden. De borden gaven daarbij een belichting op de sterke punten en valkuilen van individuen en de groep als een geheel.

Stijn
Catch Me If You Can

Businesscases