Veelgestelde vragen

FAQ

Geen zorgen! Next Level Escaperoom is een apart en financieel gezond bedrijf, met andere eigenaren, op een andere verdieping en met een eigen onafhankelijk huurcontract. Het faillissement van de Oude Rechtbank staat hier geheel los van.

Natuurlijk! In 90 minuten kunnen 8 spelers in de Suspicious Farmhouse kamer en 7 spelers in de Catch Me If You Can kamer. Dat maakt een totaal van 15! Nog eens 15 spelers kunnen in onze ontspanningsruimte onder het genot van een drankje ondertussen bijpraten en een bordspel of dartgame spelen.

De escaperoom ‘Suspicious Farmhouse’ kan gespeeld worden met 2-8 personen (iedere 90 min) en de escaperoom ‘Catch Me If You Can’ met 3-7 personen (iedere 90 min). Groepen met meer dan 15 personen kunnen eenvoudig opsplitsen; speel tegen elkaar en maak aaneengesloten boekingen. We hebben bovendien een naastgelegen ontspanningsruimte voor 15 personen.

De escape rooms zijn niet eng, maar wel spannend en leuk! Ja, je wordt weliswaar opgesloten maar er is een noodsleutel aanwezig en met camera’s houden we het spel continu in de gaten. Je kunt het spel op ieder gewenst moment verlaten.

De minimumleeftijd is 14 jaar. Onder begeleiding van ouders is elke leeftijd toegestaan. Daarnaast zijn kinderfeestjes vanaf 10 jaar bij ons ook mogelijk! De moeilijkheidsgraad van sommige puzzels wordt aangepast waardoor het niveau goed aansluit bij de kinderen en zij zelfstandig de uitdaging kunnen aangaan! Ouders mogen meekijken in de control room. Klinkt leuk? Stuur ons dan een e-mail, dan kijken we graag met je mee!

Onze Escape Rooms zijn tweetalig te spelen: zowel in het Nederlands als in het Engels.

U betaalt gewoon direct na de boeking online. In bijzondere gevallen, bijvoorbeeld bij last-minute boekingen per telefoon, kan de betaling achteraf per kaart (PIN/creditcard) plaatsvinden.
Het is mogelijk om per factuur te betalen, zoals bij grotere bedrijven soms noodzakelijk is (vraag naar de extra kosten).

Omboeken kan tot 48 uur van tevoren per telefoon of e-mail. Annulering is niet mogelijk.

Indien u met meer personen komt (respecteer de maximale groepsgrootte per kamer), kunt u het verschil ter plaatse betalen (bankkaart/creditcard).
Wij kunnen het verschil niet terugbetalen als u met minder personen komt.

Je dient minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn met je complete team, eerder mag natuurlijk altijd. Zo hebben jullie genoeg tijd om alle instructies door te nemen en gaan jullie goed voorbereid beginnen aan jullie escape avontuur!

Zwangere vrouwen kunnen bij ons gewoon mee spelen! Helaas zijn onze escape rooms niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Wat anderen zeggen

Reviews

Spannend

Kamer is spannend ingericht. Het verhaal is ook interessant. En het lijkt makkelijk maar het is nog best moeilijk om het op te lossen

Denise
Suspicious Farmhouse

Geweldig

Deze escaperoom is zeker de beste van Eindhoven!

Peter van Grunsven
Suspicious Farmhouse

Wow! Geweldige kamer

Dit is echt 1 van nederlands toppers! Een geweldige ervaring! Wat een kamer! De techniek, het verhaal, de sfeer en de aankleding alles aan deze kamer klopt! Deze moet je doen! Staat in mijn persoonlijke top 5.

Ferry84
Escapetalk