Veelgestelde vragen

FAQ

Zijn grote groepen welkom (team building / familiedag / vrijgezellenfeest)?

Jazeker! Terwijl maximaal 20 personen de escaperoom spelen (verdeeld in een groep van 4, 8 en 8 personen), kunnen de anderen zich vermaken met een leuke workshop of gewoon een drankje en een hapje in de brasserie of patio. Vanaf 20 personen is het mogelijk om te diner of te bbqen de Oude Rechtbank waardoor spellen en eten/drinken zich makkelijk afwisselen.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk het spel spelen?

De escaperoom ‘Suspicious Farmhouse’ kan gespeeld worden met 2-8 personen, de escaperoom ‘Catch Me If You Can’ met 3-7 personen en de Next Level Virtual Reality escaperooms van 2-4 personen. Groepen met meer dan 15 personen kunnen eenvoudig opsplitsen; speel tegen elkaar en maak aaneengesloten boekingen.

Is het eng? Is er een leeftijdslimiet?

De escape rooms zijn niet eng, maar wel spannend en leuk! Ja, je wordt weliswaar opgesloten maar er is een noodsleutel aanwezig en met camera’s houden we het spel continu in de gaten. Je kunt het spel op ieder gewenst moment verlaten.

De minimumleeftijd is 14 jaar. Onder begeleiding van ouders is elke leeftijd toegestaan. Daarnaast zijn kinderfeestjes vanaf 10 jaar bij ons ook mogelijk! De moeilijkheidsgraad van sommige puzzels wordt aangepast waardoor het niveau goed aansluit bij de kinderen en zij zelfstandig de uitdaging kunnen aangaan! Ouders mogen meekijken in de control room.

Is de escaperoom in meerdere talen te spelen?

Onze Escape Rooms zijn tweetalig te spelen: zowel in het Nederlands als in het Engels.

Op welke manier kan ik betalen?

Na afloop kun je bij ons alleen met de pin betalen. Heb je een bedrijfsuitje en wil je graag op factuur betalen is dit ook mogelijk bij ons.

Is het mogelijk om de reservering te wijzigen of te annuleren?

Wijzigingen en of annulering van je reservering kun je tot maximaal 48 uur voor aanvang van de boeking telefonisch of per mail doorgeven.

Hoe lang van te voren moet je aanwezig zijn?

Je dient minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn met je complete team, eerder mag natuurlijk altijd. Zo hebben jullie genoeg tijd om alle instructies door te nemen en gaan jullie goed voorbereid beginnen aan jullie escape avontuur!

Voor wie is de Escape Room geschikt?

Zwangere vrouwen kunnen bij ons gewoon mee spelen! Helaas zijn onze escape rooms niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Wat houden de Algemene Voorwaarden in?

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Wat anderen zeggen

Reviews

Spannend

Kamer is spannend ingericht. Het verhaal is ook interessant. En het lijkt makkelijk maar het is nog best moeilijk om het op te lossen

Denise
Suspicious Farmhouse

Geweldig

Deze escaperoom is zeker de beste van Eindhoven!

Peter van Grunsven
Suspicious Farmhouse

Wow! Geweldige kamer

Dit is echt 1 van nederlands toppers! Een geweldige ervaring! Wat een kamer! De techniek, het verhaal, de sfeer en de aankleding alles aan deze kamer klopt! Deze moet je doen! Staat in mijn persoonlijke top 5.

Ferry84
Escapetalk