Arrangementen

We bieden diverse arrangementen aan met heerlijk eten en drinken. Het ideale uitje voor jouw bedrijf, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje wordt altijd op maat aangeboden. We denken met je mee!

 • Teamuitje

  Een teamuitje vol spanning en adrenaline wat bij iedereen in de smaak zal vallen. Bij ons kunnen jullie als bedrijf of vereniging twee van de beste escape rooms van Nederland combineren met een presentatie, vergadering of gewoon een hapje en een drankje in brasserie de Oude Rechtbank.  Kortom, alles is aanwezig om er een enerverende dag van te maken inclusief een uitgebreide lunch en/of diner.

 • Familiedag

  Wil jij een unieke familiedag organiseren welke bij iedereen goed in de smaak valt? Wij verzorgen een complete dag plezier voor jong en oud. We hebben zowel binnen als buiten eet- en drinkgelegenheden waar jullie voor of ná de escape room van een BBQ, buffet of tapas kunnen genieten.

 • Vrijgezellenfeest

  Wil jij jouw vrijgezellenfeest goed beginnen? Wij zorgen ervoor dat jullie alvast goed in de stemming komen met onze spannende, interactieve escape rooms. Upgrade je escape room met een stripper in een aparte ruimte met muziek, een workshop cocktail shaken, paaldansen of een pubquiz. Onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes!

 • Kinderfeest

  Wil jij jouw kind een kinderfeestje anno 2018 geven? Het beste kinderfeestje van het jaar waar nog lang over nagepraat wordt? Wij zorgen dat zowel de escape room als de begeleiding wordt aangepast naar de leeftijd. Uiteraard kunnen ze ook tegen een mooi prijsje verse frietjes en pannenkoeken bij ons op locatie eten! Vanaf 6 kinderen geldt de arrangementsprijs van €15,- per kind. Daarnaast kunnen ze voor €2,50- extra p.p. met een zakje chips en drinken na genieten van hun avontuur in de escape room.

 • Super Escape!

  Speel beide rooms met hetzelfde team ná elkaar voor een speciale prijs en ervaar de ultieme Super Escape ervaring. Twee rooms, één verhaal!

 • EscDating

  Na het overweldigende succes van EscDaten op Valentijnsdag, zijn bedenkers ervan bezig met een nieuw en verbeterd concept. Stay tuned for love…

  Bekend van o.a. RTL4, Editie NL, Omroep Brabant, 3FM, Q-Music, Flair en ED.

 • Huwelijksaanzoek

  Een origineler aanzoek ga je niet verzinnen! Wij zorgen dat er enkele stille hints in de room zijn verstopt en begeleiden het spel zo dat jouw partner voor de grootste verrassing van zijn/haar leven komt te staan. We hebben zelfs de mogelijkheid om het aanzoek op te kunnen nemen zodat jullie samen de video later nog talloze keren kunnen terug kijken. Het feest naderhand stemmen we af naar jouw wensen: van ballonnen en champagne tot een DJ en afterparty, wij regelen het!

 • Jouw arrangement

  Staat jouw arrangement er niet bij of heb je speciale wensen? Bel ons even voor een arrangement op maat!