Arrangementen

We bieden diverse arrangementen aan met heerlijk eten en drinken vanaf 20 personen. Het ideale uitje voor jouw bedrijf, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje wordt altijd op maat aangeboden. We denken met je mee!

 • Teamuitje

  Een teamuitje vol spanning en adrenaline wat bij iedereen in de smaak zal vallen. Vanaf 20 personen kunnen jullie als bedrijf of vereniging twee escaperooms en VR escaperooms combineren met een presentatie, vergadering of gewoon een hapje en een drankje in brasserie de Oude Rechtbank.  Kortom, alles is aanwezig om er een enerverende dag van te maken inclusief een uitgebreid diner.

 • Familiedag

  Wil jij een unieke familiedag organiseren welke bij iedereen goed in de smaak valt? Wij verzorgen vanaf 20 personen een complete dag plezier voor jong en oud. We hebben zowel binnen als buiten eet- en drinkgelegenheden waar jullie voor of ná de escape room van een BBQ, buffet of tapas kunnen genieten bij de Oude Rechtbank.

 • Vrijgezellenfeest

  Wil jij jouw vrijgezellenfeest goed beginnen? Wij zorgen ervoor dat jullie alvast goed in de stemming komen met onze spannende, interactieve escape rooms. Maak je programma compleet met een cocktailworkshop of stripper via WRKSHOP.

 • Kinderfeest

  Wil jij jouw kind een kinderfeestje anno nu geven? Het beste kinderfeestje van het jaar waar nog lang over nagepraat wordt? Wij zorgen dat zowel de escape room als de begeleiding wordt aangepast naar de leeftijd.

  Suspicious Farmhouse is van 8 t/m 14 jaar en kost € 125 voor de hele groep. Ook is het mogelijk om de VR game laserbots te spelen vanaf 6 kinderen voor €15,- per kind (om beurten, er spelen er steeds maximaal 4 tegelijk).

  Een frietje met snack erbij? Er zitten meerdere snackbars op minder dan 1 minuut lopen!

 • Super Escape!

  Speel beide rooms met hetzelfde team ná elkaar en ervaar de ultieme Super Escape ervaring. Twee rooms, één verhaal! Je speelt de Catch Me If you Can voor de prijs van de Suspicious Farmhouse met kortingscode SUPERESCAPE als je beide op dezelfde dag speelt.

 • EscDating

  Na het overweldigende succes van EscDaten op Valentijnsdag, zijn bedenkers ervan bezig met een nieuw en verbeterd concept. Stay tuned for love…

  Bekend van o.a. RTL4, Editie NL, Omroep Brabant, 3FM, Q-Music, Flair en ED.

 • Jouw arrangement

  Staat jouw arrangement er niet bij of heb je speciale wensen? Bel ons even voor een arrangement op maat!