Arrangementen

Het ideale uitje voor jouw bedrijf, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje. We denken met je mee!

 • Teamuitje

  Een teamuitje vol spanning en adrenaline wat bij iedereen in de smaak zal vallen. Wij kunnen groepen t/m 30 personen ontvangen waarvan de helft tegelijkertijd escaperooms kan spelen, en de andere helft zich kan vermaken onder het genot van een drankje in onze ontspanningsruimte met gezelschapsspellen en dartboard (vanaf maart 2023).

 • Familiedag

  Wil jij een unieke familiedag organiseren welke bij iedereen goed in de smaak valt? Met de Suspicious Farmhouse vermaken we jong en oud (ook voor de allereerste keer) terwijl de Catch Me If You Can extra uitdaging biedt aan de fanatiekelingen van de groep.

 • Vrijgezellenfeest

  Wil jij jouw vrijgezellenfeest goed beginnen? Wij zorgen ervoor dat jullie alvast goed in de stemming komen met onze spannende, interactieve escape rooms. Maak je programma compleet met een cocktailworkshop of stripper via WRKSHOP.

 • Kinderfeest

  Wil jij jouw kind een kinderfeestje anno nu geven? Het beste kinderfeestje van het jaar waar nog lang over nagepraat wordt? Wij zorgen dat zowel de escape room als de begeleiding wordt aangepast naar de leeftijd.

  Suspicious Farmhouse is van 8 t/m 14 jaar.

  Een frietje met snack erbij? Er zitten meerdere snackbars op minder dan 1 minuut lopen!

  Klinkt leuk? Stuur ons dan een e-mail, zodat we onze beschikbaarheid voor kinderfeestjes kunnen controleren!

 • Super Escape!

  Speel beide rooms met hetzelfde team ná elkaar en ervaar de ultieme Super Escape ervaring. Twee rooms, één verhaal! Je speelt de Catch Me If you Can voor de prijs van de Suspicious Farmhouse met kortingscode SUPERESCAPE als je beide op dezelfde dag speelt. (Let op: voeg de code bij beide boekingen toe)

 • EscDating

  Na het overweldigende succes van EscDaten op Valentijnsdag, zijn bedenkers ervan bezig met een nieuw en verbeterd concept. Stay tuned for love…

  Bekend van o.a. RTL4, Editie NL, Omroep Brabant, 3FM, Q-Music, Flair en ED.

 • Jouw arrangement

  Staat jouw arrangement er niet bij of heb je speciale wensen? Bel ons even voor een arrangement op maat!