Ben jij klaar voor de nieuwste Virtual Reality Escape Experience van Nederland?

Zet je VR bril op en waan je direct in een andere wereld!

Zoals jullie van ons gewend zijn gaan wij alleen voor het beste! Daarom hebben wij deze ervaring als eerste naar Nederland gebracht met de Oculus Quest brillen. Deze nieuwste free-roaming sensatie zorgt ervoor dat jij en je team in een compleet andere wereld zitten met sublieme beeldkwaliteit en controls. Je kunt kiezen uit verschillende Virtual Reality escaperooms welke hieronder staan opgenoemd. Geef bij de gamemaster aan welke je het liefste speelt en deze wordt on-the-spot geladen.

Vragen? Bel 040 – 843 26 63 of stuur een mailtje naar info@escaperoomeindhoven.nl

Kwaliteit boven kwantiteit

Onze tarieven

2 personen€ 27,50 / speler
3 personen€ 25,00 / speler
4 personen€ 22,50 / speler

Eén spelleider per escaperoom

Alleen beschikbaar in het Engels

Tijdsduur: 45 minuten

Een snode alchemist en een hongerige draak. Dat klinkt niet als een goede plaats voor een paar onfortuinlijke reizigers! Jullie worden beschuldigd van een misdaad die jullie niet hebben gepleegd en jullie worden opgesloten. Vind een manier om te ontsnappen voordat jullie in vlammen opgaan.

Duik samen met je team ontdekkingsreizigers diep onder het oppervlak van de zee en ga op zoek naar een oude tempel. Jullie zullen prachtige zeewezens en schatten tegenkomen… en helaas ook een paar minder aangename dingen! Vinden jullie een uitweg terwijl de vreedzame wereld in de zee zich tegen jullie begint te keren?

Het ruimtestation Tiberia bevindt zich in een baan rond de aarde. Het moet een meteoriet onderscheppen die op ramkoers is naar onze planeet en over slechts enkele uren de hele aardbol zal doen verdwijnen. Enkele ogenblikken geleden werd het ruimtestation getroffen door een hevige kosmische storm. Het menselijke ras mag niet uitsterven! Jullie kunnen dit alleen tegenhouden door snel herstellingen uit te voeren aan het ruimtestation en de laser die de meteoriet moet vernietigen.

SOMETHING UNIQUE AND THRILLING!

The best outing in town!

DINER

Vier je ontsnapping met een diner in onze gezellige brasserie!

WORKSHOPS & PUBQUIZ

Zoek je een complete daginvulling voor een grote groep? Een ruime keuze aan workshops of een pubquiz kan jouw uitje bij ons compleet maken!

BORRELEN & FEESTEN

Met comedy nights, live muziek en aperitivo’s valt er altijd wat te beleven bij de Oude Rechtbank!

VERGADERING & PRESENTATIE

Op zoek naar een vergaderruimte voor jouw bedrijf of vereniging? We hebben een aparte zaal beschikbaar voor vergaderingen, presentaties en trainingen.

Spannend

Kamer is spannend ingericht. Het verhaal is ook interessant. En het lijkt makkelijk maar het is nog best moeilijk om het op te lossen

Denise
Suspicious Farmhouse

Geweldig

Deze escaperoom is zeker de beste van Eindhoven!

Peter van Grunsven
Suspicious Farmhouse

Wow! Geweldige kamer

Dit is echt 1 van nederlands toppers! Een geweldige ervaring! Wat een kamer! De techniek, het verhaal, de sfeer en de aankleding alles aan deze kamer klopt! Deze moet je doen! Staat in mijn persoonlijke top 5.

Ferry84
Escapetalk