Veelgestelde vragen

FAQ

Zijn grote groepen welkom (team building / vrijgezellenfeest / familiedag)?

Jazeker! Terwijl maximaal 14 personen de Escape Room spelen, kunnen de anderen zich vermaken met een drankje en een hapje in de brasserie of patio, en zich voorbereiden op hun spel, waarin zij zullen proberen de andere groep(en) te verslaan! Onze escape room zit in brasserie De Oude Rechtbank waar we eten en drinken aanbieden, en in overleg zelfs een vergaderruimte. Ook kunnen we een complete dag verzorgen met diverse workshops en/of een moordtocht door de stad! Neem voor meer info contact met ons op.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk het spel spelen?

Het spel kan gespeeld worden met 2-7 personen voor de room ‘Suspicious Farmhouse’ en 3-7 personen voor de room ‘Catch Me If You Can’. Omdat teamwork noodzakelijk is om de zaak binnen 60 minuten op te lossen (en dus te ontsnappen) zullen kleine groepen over het algemeen meer hints nodig hebben. Groepen met meer dan 14 personen kunnen eenvoudig opsplitsen; speel tegen elkaar en maak vier aaneengesloten boekingen.

Is het eng? Is er een leeftijdslimiet?

De Escape Rooms zijn niet eng, maar wel spannend en leuk! Ja, je wordt weliswaar opgesloten maar er is een noodsleutel aanwezig en met camera’s houden we het spel in de gaten. Je kunt het spel op ieder gewenst moment verlaten.

De minimumleeftijd is 14 jaar. Onder begeleiding van ouders is elke leeftijd toegestaan. Daarnaast zijn kinderfeestjes vanaf 10 jaar bij ons ook mogelijk! De moeilijkheidsgraad van sommige puzzels wordt aangepast waardoor het niveau goed aansluit bij de kinderen en zij zelfstandig de uitdaging kunnen aangaan! We hebben een pedagoog in dienst die de kinderen perfect kan begeleiden en ouders mogen meekijken vanuit de control room.

Is de Escape Room in meerdere talen te spelen?

Onze Escape Rooms zijn tweetalig te spelen: zowel in het Nederlands als in het Engels.

Op welke manier kan ik betalen?

Na afloop kun je bij ons alleen met de pin betalen. Heb je een bedrijfsuitje en wil je graag op factuur betalen is dit ook mogelijk bij ons.

Is het mogelijk om de reservering te wijzigen of te annuleren?

Wijzigingen m.b.t. je reservering kun je tot 24 uur van tevoren telefonisch of per mail doorgeven.

Annuleren kan kostenloos tot 2 dagen van tevoren.

Hoe lang van te voren moet je aanwezig zijn?

Je dient minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn met je complete team. Zo hebben jullie genoeg tijd om alle instructies door te nemen en gaan jullie goed voorbereid beginnen aan jullie Escape avontuur! We bieden de mogelijkheid om vooraf (en achteraf) een drankje en/of hapje te nuttigen in onze brasserie.

Voor wie is de Escape Room geschikt?

Onze Escape Rooms zijn helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Onze Escape Rooms zijn ook geschikt voor mensen die zwanger zijn.

Wat anderen zeggen

Reviews

Leuke activiteit die je zeker tot denken aanzet met een race tegen de klok. Hierbij moet je goed zoeken op alle plaatsen, ook al liggen ze niet voor de hand.
Leuk in teamverband, leer je collegas eens anders kennen.

ASML
Escaperooms Nederland

Spannend! We hebben deze escape room met 2 volwassen en 4 kinderen van 13 t/m 16 jaar gedaan. We vonden het allemaal geweldig! Heel verrassende effecten. Iedereen heeft zijn eigen inbreng gehad in het ontsnappen uit deze kamer. Leuk verhaal! We hebben allemaal erg genoten! Bedankt! We komen zeker terug voor de nieuwe kamer!

Miriam
Tripadvisor

Wat een geweldige kamer! Er is veel tijd gestoken in de uitwerking, aankleding, puzzels, thema, alles klopt. Voor mij één van de beste rooms die ik al gespeeld heb! Leuke ontvangst, makkelijk bereikbaar, ben benieuwd voor de tweede kamer”

Veerleke
Tripadvisor